fbpixel
Skip to main content

Music for a Dream

Concert Caritabil

Order tickets
Babes-Bolyai University – Maximum Auditorium, Cluj-Napoca Wednesday, 25 March 2020 / 19:00 60 lei / 50 lei / 40 lei / 30 lei Choose seats
Music for a Dream Concert Caritabil

Music for a Dream​ este un concert caritabil organizat de agenția culturală Transilvania Classic împreună cu artiștii noștri colaboratori​ Dimma’S​ și ​Young Famous Orchestra​. Demersul nostru este de a sprijini strângerea de fonduri necesare operației unui tânăr băiețel de 3 anișori din Reghin, care necesită o operație de eliminare a unei tumori retroperitoneale și tratamentul aferent acesteia, la clinica Gustave Roussy din Franța.

În sensul acesta, am decis organizarea unui concert împreună cu artiștii mai sus menționați, cu un specific eclectic, urmând a fi interpretate genuri muzicale precum Pop-opera și coloane sonore din cinematografie. Ne vom lăsa purtați împreună, pe muzica acestora, de la Sinatra la Star Wars.

În fiecare zi lucrăm pentru a ne îndeplini visul nostru, însă pe 10 Noiembrie 2019, începând cu ora 19:00, alegem să credem în visul altcuiva și să o facem împreună. Prin muzică.

Evenimentul urmează să aibă loc într-o sală cu tradiție a comunității clujene: Auditorium Maximum, localizată în Clădirea Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 5

Programul se va desfășura pe parcursul a aproximativ 90 de minute, cu două reprize muzicale a câte 30-35 de minute și o pauză în care invitații și spectatorii sunt invitați in foyer-ul sălii (parter) pentru a servi un pahar din sortimentele deosebite de vinuri pe care Crama Gârboiu (jud. Vrancea) le va pregăti pentru acest eveniment.

Scopul nostru este să reușim să contribuim fiecare la îndeplinirea unui vis, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfășurare al concertului sau despre cauza caritabilă, vă stăm la dispoziție.

we also recommend

Peripetii in Regat - adaptare Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
02.02.2020
Peripetii in Regat - adaptare Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Centrul Cultural Arta

Mats Eilertsen Trio la Jazz Fan Rising BUCUREȘTI cu Thomas Strønen (tobe) și Harmen Fraanje (pian)
04.02.2020
Mats Eilertsen Trio la Jazz Fan Rising BUCUREȘTI

cu Thomas Strønen (tobe) și Harmen Fraanje (pian)
Cinema Elvire Popesco

Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
19.01.2020
Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Casa de Cultură "Liviu Rebreanu" Năsăud

IMPLANT PENTRU REFUZ SubRadar tour
07.02.2020
IMPLANT PENTRU REFUZ

SubRadar tour
Rockstadt