fbpixel
Skip to main content

Amanta de la Prânz

Order tickets
Teatrul InDArt, Bucuresti Friday, 20 March 2020 / 20:00 40 lei
Amanta de la Prânz

#comedy

"Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. 

Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cirpian Almasan, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan RăduțăCompoziție muzicală: Daniel Simion


Concepția artistică: Bogdan Gagu 

Durată: 85 de minute 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. 

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

we also recommend

In a Forest Dark and Deep de Neil LaBute
22.02.2020
In a Forest Dark and Deep

de Neil LaBute
unteatru

iHamlet O incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent
03.03.2020
iHamlet

O incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent
Centrul Cultural Reduta Brașov