fbpixel
Skip to main content

Târgu Mureș: Bani din cer/a doua reprezentație

Order tickets
Palatul Culturii din Târgu Mureș, Targu Mures Tuesday, 14 April 2020 / 19:00 130 lei (Premium) / 100 lei (Categoria A) / 80 lei (Categoria B) / 50 lei (Categoria C) Choose seats
Târgu Mureș: Bani din cer/a doua reprezentație

#comedy

Averse de Bani din cer aduse de Mihai Bendeac 


Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer - dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

we also recommend

PERIPEŢIILE PRINŢESEI MOFTURICA Productie Compania de Teatru Ingenuo
23.02.2020
PERIPEŢIILE PRINŢESEI MOFTURICA

Productie Compania de Teatru Ingenuo
Sala I.C. Brătianu

MIREASĂ PENTRU DOI după Sławomir Mrożek
26.02.2020
MIREASĂ PENTRU DOI

după Sławomir Mrożek
Centrul Cultural Dacia Bistrița