fbpixel
Skip to main content

Să știi fă că te-am iubit

Order tickets
Teatrul InDArt, Bucuresti Saturday, 28 March 2020 / 20:00 40 lei
Să știi fă că te-am iubit

#musical

"Să știi fă că te-am iubit", este un musical ce propune povestea vieții Mariei Tănase, croită din melodiile auzite în Mahalaua Cărămidarilor. O poveste văzută prin alți ochi. 

“M-am născut în București, în vechea Mahala a Cărămidarilor, acolo unde cresc legume, pomi fructiferi și flori, în grădina cu miros de caise a lui taica, cu o multime de pomi în floare, femei guralive, neveste de oameni simpli, muncitori, copii gălăgioși și năzdrăvani care umpleau maidanele și grădinile. Acolo în Mahalaua Cărămidarilor am trăit, am râs, am plâns și tot acolo am cântat“(Pasărea Măiastră, așa-i spunea Nicolae Iorga,Mariei.)Distributie: Elena Albu


Muzica live Light Quartet - Elena Albu - voce


Irina Răducanu - vioară


Rebeca Tănasie - violă


Camelia Iancu - violoncelRegie: Mihaela Albu


Sunet și Lumini: Răzvan Stăicuț 

Durată: 70 de minute 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. 

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

we also recommend